Zoek

185.00 €
Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage

Radios
2 keer bekeken

185.00 €
Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage

Radios
2 keer bekeken

Omschrijving

Fraai  vintage radiomeubel in een notenhouten kleur uit 1973 met Grundig 8074 tuner versterker en Philips GC 047 platenspeler/pickup. De fabrikant die in die jaren verantwoordelijk en toonaangevend in Duitsland was voor dit soort meubels, heet Rosita.

Het meubel verkeerd in goede tot zeer nette staat. Het is zowel tegen een rechte wand te plaatsen als in een hoek d.m.v. het uitklappen van het hoekgedeelte van het blad. Op foto 15 is de hoek naar beneden geklapt, waardoor je hem tegen een rechte wand aan kan zetten. De diepte bedraagt dan 46cm.

De Grundig radio speelt zoals het hoort,alle knoppen en schuifjes en verlichting werkt. De zenders zijn goed in stereo te ontvangen. De speakers doen het goed en geven een mooie volle klank. De platenspeler krijg ik helaas niet aan de praat. Zal misschien niet zo\'n euvel zijn voor diegene die er meer verstand van heeft. Breedte 107cm, Diep 46cm, met Hoekstuk 71cm, Hoogte 79cm.

Zie ook mijn overige advertenties voor een heleboel Art Deco, Vintage en Curiosa.

Contacteer Louis (verkoper)

  Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage - 1
  Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage
  185.00 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Verkoper details

  Louis
  Louis
  Geregistreerd voor 9+ jaar
  Contact

  Advertentie Locatie

  Lelystad, Lelystad
  Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage
  185.00 € Radiomeubel Rosita Grundig Jaren'70 Vintage door Louis